Thursday, March 3, 2016

BOILED ALIVE

herrscht. Wäre das Wasser noch heißer, würde es ihnen das Fleisch von den Knochen brennen. Auf keinen Fall sind die Tiere auf dem Weg dahin schon völlig ausgeblutet... das ist unmöglich, in der kurzen Zeit,die sie von mir bis zu dem Tank brauchen. Viele gelangen bei vollem Bewusstsein in den Tank und schreien fürchterlich. Sie zappeln, treten um sich und schreien furchtbar. Es gibt einen rotierenden Metallarm, der sie unter Wasser drückt. Sie haben keinerlei Chance da wieder rauszukommen. Ich bin mir nicht sicher, ob sie zuerst an der Verbrühung sterben oder ertrinken! Aber es dauert meistens viele Minuten, bis sie still sind........"
Tommy Vladak, Mitarbeiter in einem Schlachthof

" after you have left me, the pigs will be approximately 100 m next to a tank with hot water, brought by a temperature of about 140°F (approx. 60°) there is. The water would be even hotter, would you the meat from the bones are burning. In any case, the animals are on the way there completely bled out already... That's impossible, in the short time you of me up to the tank need. Many arrive in full consciousness in the tank and scream dreadfully. You struggle, kicking and screaming to terrible. There's a rotating metal arm that pushes them under water. They have no chance to get out. I'm not sure whether you first at the scald die or drown! But it takes usually many minutes until you're quiet........"

Tommy Vladak, employees in a slaughterhouse

Translated from German

No comments: